Salaisuudet

Lumi Lähteenmäki on raivoissaan. Äitinsä hullun idean takia hän joutuu muuttamaan ulkomaille, yhteen Yhdysvaltain lukemattomista pikkukaupungeista. Mielenosoituksellisesti hän päättää olla tutustumatta kehenkään.

Kunnes hän istuu ensimmäistä päivää jenkkikoulunsa ruokalassa ja näkee Alina Watkinsin. Yhdysvalloista ja uudesta kotikaupungista tulee maailman paras paikka, eivätkä Lumi ja Alina ole hetkeäkään erossa toisistaan.

Mutta Alinalla on synkkä salaisuus, jonka koko pikkukaupunki tuntuu tietävän mutta josta kukaan ei uskalla puhua. Mitä läheisempi Alinasta tulee, sitä enemmän Lumi pelkää, että jokin on pahasti vialla. Ja kun Lumi kuulee oman perheensä salaisuudesta, elämä syöksyy raiteiltaan ei mikään raivo voi pelastaa Lumia.

 

MIKÄ ROMAANIPAJA?

Romaanipajassa julkaisen luku kerrallaan keskeneräistä romaanikäsikirjoitustani. Teksti tai tarina eivät siis ole valmiita. Romaanipajan idea on, että saisin lukijoiltani ideoita tekstiini: mikä toimii, mikä ei, mitä seuraavaksi pitäisi tapahtua, mitä ei ainakaan pitäisi tapahtua. Kommentoi siis vapaasti lukujen kommenttikenttiin :)